Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره پروازهای قط در طول جام جهانی گفت: انجمن شرکت‌های هواپیمایی جلساتی را با برخی مسئولان وزارت گردشگری داشته اند؛ این وزارت با طرف قطری برای جذب گردشگر به ایران در طول برگزاری جام جهانی هماهنگی‌هایی داشته اند از آنجایی که از یک سو مسابقات جام جهانی در قطر با فاصله برگزار می‌شود و از سوی دیگر، جاذبه‌های گردشگری قطر محدود است، لذا ممکن است برخی مسافران به این کشور مایل به بازدید از جاذبه‌های گردشگری ایران باشند؛ کشور ما هم ظرفیت‌های گردشگری زیادی دارد و مسافران به قطر می‌توانند از این فرصت از جزایر کیش و قشم و همچنین دیگر مقاصد گردشگری مانند تهران، شیراز و اصفهان بازدید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایرلاین‌های ایرانی آماده انتقال بخشی از ناوگان خود به پروازهای جام جهانی

وی افزود: شرکت‌های هواپیمایی ایرانی هم اعلام کردند که در این بازه زمانی جام جهانی که اواخر آبان و اوایل آذر ماه است، از آنجایی که فصل کم تقاضا (Low Season) در پروازهای داخلی است، تمایل دارند تا بخشی از ناوگان خود را به پروازهای قطر منتقل کنند و در این بازار فعالیت کنند؛ البته محدودیت‌هایی در این رابطه وجود دارد که تهیه ویزا برای علاقه مندان به سفر به ایران از جمله آنهاست؛ وزارت خارجه شرایط و مقررات دریافت ویزای ایران را قرار است به گونه‌ای تنظیم کند که گردشگران به راحتی به ایران بیایند.

اسعدی سامانی درباره لغو روادید ایران در ایام جام جهانی تصریح کرد: قرار است برای متقاضیان سفر به ایران از مبدأ قطر، رفع محدودیت صورت گیرد و افراد بتوانند به راحتی ویزای ایران دریافت کنند؛ اگر این شرایط فراهم شود، امکان افزایش پرواز شرکت‌های هواپیمایی داخلی میان ایران و قطر وجود دارد.

ایرلاین‌های قطری هفته‌ای ۳۶ پرواز به ایران دارند اما پروازهای ایرلاین‌های ایرانی بسیار محدود است

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی تصریح کرد: در حال حاضر امکان برقرار هفته‌ای ۳۶ پرواز میان ایران و قطر وجود دارد و ایرلاین‌های ایرانی می‌توانند هفته‌ای ۳۶ پرواز به دوحه و شرکت‌های قطری هم هفته‌ای ۳۶ پرواز به شهرهای مختلف ایران داشته باشند ولی به دلیل تقاضای کمی که وجود دارد، ایرلاین‌های ایرانی از همه ظرفیت خود استفاده نمی‌کنند؛ اما قطری هم هفته‌ای ۳۶ پرواز خود را انجام می‌دهند. با این حال ظرفیت تقاضای سفر به ایران در ایام جام جهانی وجود دارد تا بتوانند وارد ایران شوند. برنامه ریزی مورد نظر انجام شده و با وزارت گردشگری و سازمان هواپیمایی مذاکرات و هماهنگی‌هایی داشته ایم؛ احتمال رفع محدودیت تعداد پروازها میان دو کشور در ایام جام جهانی وجود دارد.

بنیاد شهید بدهی‌های خود به ایران ایر را پرداخت نکرده است

وی درباره بلیت‌های تکلیفی ایرلاین‌ها خاطرنشان کرد: رقم مطالبات ایرلاین‌ها از دستگاه‌های مختلف بابت بلیت‌های تکلیفی، بالاست؛ به عنوان مثال بر اساس قانون جامع ایثارگران، شرکت‌های هواپیمایی مکلف به اعطای بلیت نیم بها به ایثارگران شده است؛ در همین قانون هم آمده باید بنیاد شهید و امور ایثارگران، مابه التفات قیمت واقعی و نرخ پرداختی از سوی ایثارگران را جبران کند.

اسعدی سامانی اضافه کرد: تنها شرکتی که در این زمینه اقدام کرده، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) است که مبالغ مورد مطالبه ایران ایر هنوز پرداخت نشده است. ایران ایر این آمادگی را دارد تا در صورتی که بنیاد شهید بدهی‌های خود را پرداخت کند، کماکان به ایثارگران خدمت رسانی کند.

آئین نامه فروش بلیت نیم بها به ایثارگران و معلولان باید تدوین شود

وی درباره تکلیف ایرلاین‌ها به پرداخت بلیت نیم بها به معلولان بر اساس قانون بودجه امسال گفت: باید آئین نامه اجرایی آن تهیه شده و دستگاهی که قرار است مابه التفاوت نرخ واقعی و یارانه‌ای بلیت هواپیما را بر عهده بگیرد، تعیین شود. همچنین مکانیزم مشخصی هم لازم است تدوین شود تا افراد مشمول دریافت بلیت نیم بها اعم از معلولان و ایثارگران به شرکت‌های هواپیمایی جهت ارائه بلیت نیم بها معرفی شوند.

قانون بودجه ۱۴۰۱ درباره بلیت‌های یارانه‌ای پروازها چه می‌گوید؟

بر اساس بند «خ» تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ عوارض آزادراه‌هایی که پس از دوران مشارکت به دولت واگذار شده است ۱۰ درصد افزایش می‌یابد و منابع حاصله به صورت ماهانه به حساب درآمد عمومی نزد خزانه داری کل کشور واریز می‌شود؛ تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان از این مبالغ واریزی در اختیار سازمان بهزیستی قرار می‌گیرد تا جهت تهیه بلیت نیم بهای سامانه‌های برون شهری هوایی، ریلی و دریایی دولتی و عمومی هزینه شود.

گفتنی است در این بند از قانون بودجه، در خصوص تفکیک میان عرضه بلیت نیم بها به سفرهای داخلی یا خارجی صحبتی به میان نیامده است.

کد خبر 5465380 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: انجمن شرکت های هواپیمایی معلولان سازمان بهزیستی جام جهانی قطر فرودگاه کیش قطرایرویز بلیت هواپیما قیمت بلیت هواپیما بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان و ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی تحريم اقتصادي روسيه نهضت ملی مسکن گمرک ایران وزارت نیرو بورس بانک مرکزی ایران قیمت گوشت ابربدهکاران بانکی سید احسان خاندوزی بانک مرکزی ارز رسمی مالیات بر ارزش افزوده وزارت امور اقتصادی و دارایی شرکت های هواپیمایی ایرلاین های ایرانی بلیت نیم بها قانون بودجه بنیاد شهید جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۴۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضیدانان

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران از اجرای برنامه بدیع الظهور از سوی این بنیاد خبر داد و گفت: در این برنامه تا سقف ۳ میلیارد تومان برای کسانی که فناوری‌هایی که در دنیا اجرایی نشده است را تا TRL ۵ توسعه دهند، پرداخت می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مالک نادری، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد با گرامیداشت این روزگفت: معمولا در کشور‌های دنیا گرنت‌هایی وجود دارد که از حوزه‌های علم و بنیاد‌های علمی حمایت می‌کند و به نوعی ریشه حرکت‌های فناوری را در جایگاه علم تقویت می‌کند.


نادری با اشاره به بنیاد‌های علم موجود در دنیا خاطر نشان کرد: در ایران نهادی از سال ۸۳ به نام صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تاسیس شد، ولی نگرش بنیانگذاران این بنیاد از روز اول، تاسیس بنیاد علم بوده است.


مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران اظهار کرد: در سال گذشته با پیگیری‌های رئیس بنیاد علم و حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی، این نام صندوق به بنیاد علم ایران تبدیل شد.


عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: بنیاد علم ایران در سال‌های گذشته حمایت‌هایی را از رساله‌های دکتری، محققان پسادکتری، طرح‌های پژوهشی، حمایت از کرسی‌ها و اعطای گرنت را داشته است.


نادری یادآور شد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ با توجه به حمایت‌هایی که معاونت علمی به عمل آورد و برنامه ریزی‌هایی که در بنیاد علم صورت گرفت، برنامه‌ای تحت عنوان برنامه " هشتاد_بیست" پیگیری کردیم. به این معنا که ۲۰ درصد بودجه بنیاد برای ۸۰ درصد طرح‌هایی که هر استاد علاقه‌مند به اجرا تحقیقات پایه و ابتدایی است، اختصاص داده شود.


به گفته وی بر اساس این طرح ۸۰ درصد بودجه‌ها برای ۲۰ درصد از تحقیقاتی که نیاز به بودجه بیشتری دارد، اختصاص یابد تا حرکت علمی قوی را ایجاد کند.
مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران ارتقا سطح حمایت‌ها را از دیگر تحولات این بنیاد ذکر کرد و گفت: در حوزه رساله‌های دکتری نیز اعلام شده است که اگر دانشجویان از پروپوزال‌های خود تا سال ۱۴۰۰ دفاع کرده باشند می‌توانند نسبت به دریافت حمایت‌ها اقدام کنند. ما مشکل اعتبارات نداریم، ولی علاقه‌مند به دریافت طرح‌ها هستیم.


نادری اضافه کرد: در حال حاضر حدود ۱۳۵ میلیون تومان از هر رساله دکتری حمایت می‌شود که بخشی از آن به استاد راهنما پرداخت می‌شود.


به گفته وی در حال حاضر به محققان پسادکتری به میزان ۸۰ درصد حقوق استادیار پایه ۱ که مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان می‌شود، پرداخت خواهد شد ضمن آنکه ۹۰ میلیون تومان گرنت برای مواد اولیه و ازمایشگاه‌ها و ... اعطا می‌شود.


مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران یادآور شد: برای طرح‌های پژوهشی تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود و اگر همکاری خارجی در این طرح‌ها حضور داشته باشند، ۱۰۰ میلیون تومان دیگر نیز اعطا خواهد شد.


وی با اشاره به قابلیت‌های بین المللی بنیاد علم ایران گفت: بنیاد علم چین با طرح راه ابریشم یکی از این زمینه‌های همکاری بین‌المللی است که مبالغ خوبی (۱.۵ تا ۲ میلیاردتومان) از طرح‌ها حمایت می‌کند.


نادری خاطرنشان کرد: همچنین با همکاری بنیاد علم روسیه دو فراخوان منتشر کردیم و یک فراخوان دیگر نیز در دستور کار داریم و طی آن تا حدود ۲ میلیارد تومان از طرح‌ها حمایت می‌شود ضمن آنکه برنامه همکاری با بنیاد علم ازبکستان را نیز اجرا شده و فراخوان مشترک منتشر شده همچنان در حال پذیرش طرح‌های تحقیقاتی است.


به گفته وی در برنامه همکاری با بنیاد علم ازبکستان تا ۲ میلیارد تومان از طرح‌ها حمایت می‌شود.


نادری ادامه داد: از یک سال قبل همکاری با ستاد‌های معاونت علمی را آغاز کردیم، بر اساس تقسیم کاری که در معاونت علمی صورت گرفته به این صورت است که بر طبق آن حمایت از تحقیقات بنیادی و پایه تا TRL‌های ۴ تا ۵ به بنیاد علم ایران واگذار شده است.


وی افزود: ستاد‌های معاونت علمی که می‌خواهند طرح‌های در TRL‌های ۴ تا ۵ اجرایی کنند از طریق بنیاد علم اقدام می‌کنند. از این رو فراخوان‌هایی را با ستاد علوم زیستی، نانو، علوم شناختی و هوش مصنوعی را منتشر کردیم و سقف حمایت‌های ما تا سقف یک میلیارد تومان است.


نادری اعطای گرنت را از دیگر زمینه‌های حمایتی بنیاد علم ایران نام برد و اظهار کرد: این گرنت‌ها دارای انواع مختلفی است از جمله گرنت آغاز است و بر اساس آن اگر دانشگاهی از ۵۰ دانشگاه اول دنیا، هیات علمی جوانی را استخدام کنند، به مدت ۲ سال و هر سال به مبلغ ۴۲۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود تا استاد بتواند زیر ساخت آزمایشگاهی برای خود فراهم کند.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از گرنت استقرار به عنوان یکی دیگر از حمایت‌های این بنیاد یاد کرد و گفت: دانشگاهی که اقدام به استخدام فارغ التحصیلان زیر ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا کنند مبالغ قابل توجهی را برای دو سال پرداخت خواهیم کرد.


مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران با بیان اینکه کار‌های دیگری را در دستور کار داریم یکی از آن‌ها را حرکت در مرز‌های دانش جهانی دانست و توضیح داد: افرای که مقاله آن‌ها در ژورنال‌های معتبری، چون نیچر و Science و ۵۰ مجله برتر دیگر منتشر شود بین ۱.۵ تا ۲ میلیارد تومان حمایت می‌شود. در سال گذشته ۶ نفر موفق به دریافت این گرنت شدند.


وی با اشاره به اجرای برنامه بدیع الظهور توضیح داد: در این برنامه تا سقف ۳ میلیارد تومان برای کسانی که فناوری‌هایی که در دنیا اجرایی نشده است را تا TRL ۵ توسعه دهند، پرداخت می‌شود.


به گفته وی تاکنون ۱۵ طرح در قالب طرح بدیع الظهور حمایت شده است.


نادری با بیان اینکه اجرای برنامه حرکت در مرز ریاضی را شروع کردیم گفت: این برنامه تا ۱۵ خرداد جاری باز است و تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان از ریاضیدانان و محققان حوزه ریاضی حمایت خواهد شد.


نادری گفت؛ برنامه خوشه‌های ما برنامه‌ای است که افراد به صورت تیمی برنامه ملی را دنبال و نیاز مرز دانش را برای کشور برطرف کنند تا سقف ۴.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند.


وی با اشاره به حمایت از کرسی‌های علمی گفت: در هر کشوری بالاترین رده علمی، حمایت از کرسی‌ها است که به اساتید نامدار تعلق می‌گیرد. هر استاد شناخته شده‌ای که یک بسته پژوهشی ۵ ساله را اجرایی کند می‌تواند نسبت به دریافت کرسی اقدام کند و سقف حمایت‌ها برای ۳ تا ۵ سال بین ۴.۵ تا ۶ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • حادثه دلهره آور یک هواپیما هنگام فرود (فیلم)
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضیدانان
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • میزان تعداد حضور هواداران پرسپولیس برای دیدار با نساجی مشخص شد
  • ببینید | گزارش لحظه‌به‌لحظه حمید معصومی‌نژاد از بازگشت به ایران؛ جمله بامزه پای هواپیما روی باند فرودگاه!
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار/ فرصت یک ماهه برای متناسب سازی محیط