Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل توانبخشی هلال احمر با اشاره به اینکه تولیدات ویلچر در ایران با استانداردهای جهانی فاصله دارد و در واقع متاسفانه تولید ویلچر استاندارد عالی در کشور برای معلولان مختلف نداریم، گفت: در حال حاضر در پروژه‌ای ویژه با معاونت علمی ریاست جمهوری و با حضور تعدادی شرکت دانش بنیان درحال تولید ویلچر متناسب با معلولان مختلف و نیز برخی محصولات مانند دست الکترونیک هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر پیمان پیشگاهی امروز در اختتامیه دوره بین‌المللی تجویز، کار و طراحی، تعمیر و نگهداری ویلچر، اظهار کرد: در سال ۲۰۱۴ سازمان بهداشت جهانی برنامه برای گسترش خدمات توانبخشی تدوین کرد و نظام سلامت کشور که در راس آن وزارت بهداشت، درمان و توانبخشی قرار دارد، درصدد برنامه کشوری برای بهینه‌سازی و ارتقاء خدمات توانبخشی برآمده است.

مدیر کل توانبخشی هلال احمر با بیان اینکه بخش مهم و عنصر موثر در توانبخشی کشور هلال احمر است، خاطرنشان کرد: بنیانگذار توانبخشی در کشور هلال احمر بوده که از سال ۱۳۴۰ تاکنون همچنان درخدمت مردم است.

وی افزود: حدود ۲۰۰ واحد توانبخشی در کشور وجود دارد که در رشته‌های مختلف خدمت می‌کنند که مراکز توانبخشی هلال احمر گسترده‌ترین، جامع‌ترین و پیشرفته‌ترین مراکز توانبخشی در کشور محسوب می‌شود. گفتنی است پایه خدمات توانبخشی تخصصی جمهوری اسلامی، هلال احمر است که در حال توسعه این مرکز هستیم.

پیشگاهی تصریح کرد: در دنیا وسایل کمک حرکتی مقوله‌ حائز اهمیت و جدی است که در کشور ما مغفول واقع شده و در حال حاضر همت جدی در وزارت بهداشت برای پوشش و پرکردن این خلاء وجود دارد.

مدیر توانبخشی هلال احمر ادامه داد: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی به عنوان مشاور وزارت بهداشت، درمان و توانبخشی نقش خود را در تدوین برنامه، توسعه، استانداردسازی، به‌روز رسانی محصولات کمک حرکتی ایفا می‌کند. همچنین برای توسعه علمی، تجویز و آموزش استفاده درست و ارائه برنامه برای تجهیزات توانبخشی گام بر خواهد داشت.

وی با اشاره به لزوم دغدغه و تلاش در استانداردسازی وسایل حرکتی، گفت: در حال حاضر دوره‌ای به میزبانی خراسان رضوی با حضور سالامون از هلال احمر سوریه به‌ عنوان مدرس و نیکولاس دنیل کارشناس توانبخشی صلیب سرخ در ایران، مرعشیان کارشناسی صلیب سرخ در امور توانبخشی و خانم سعیدی کارشناس توانبخشی دایر شد که نحوه صحیح ساخت، تجویز ویلچر و آموزش استفاده در زندگی معلولان را در سطح حرفه‌ای به مربیان آموزش دهند.

 پیشگاهی افزود: در این دوره تربیت مربی، همکارانی که در آزمون‌های کمیته بین‌المللی صلیب سرخ انتخاب شدند بعد از گذراندن دورهای لازم به عنوان مربی شاخص‌های این علم و فن را همراه با پایه‌های علمی در کشور توسعه خواهند داد.

در ادامه این مراسم همچنین دکتر سیدآرش سیدصالحی، سرپرست جمعیت هلال احمر خراسان رضوی اظهار کرد: مرکز توانبخشی هلال احمر با مدیریت دکتر پیشگاهی، هر دوره‌ای را با نوآوری و توانمندی جدیدی مطرح می‌کند که پیشگام و خط‌شکن در خدمت به مخاطبان بوده است. طرح جامع توانبخشی حاصل سال‌ها کار و تجربه توانبخشی هلال احمر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هلال احمر سازمان هلال احمر کشور توانبخشی هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۷۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود خودروهای جدید به هلال احمر

بابک محمودی،اظهار داشت: ما در آستانه صد و سه سالگی تشکیل جمعیت هلال احمر هستیم. سال گذشته و امسال تقریباً توانی به این جمعیت اضافه شد که برابری می‌کند با همین صد سال گذشته که انصافاً این دوره بدون اینکه نگاه سیاسی به موضوعات باشد حداکثر تلاش شد برای کمک رسانی و خدمات رسانی به مردم عزیز کشورمان.

وی افزود: علاوه بر این ۱۶۰۰ دستگاه ما امسال در حال عقد قرارداد و خرید بالغ بر ۲۸۰۰ دستگاه خودروهای امدادی و آمبولانس هستیم و تا پایان سال به بدنه امداد و نجات کشور اضافه خواهیم کرد، که شاهد خدمات بیشتری به مردم باشیم.

وی ادامه داد: در کنار این موضوع ساخت پایگاه‌های امداد و نجات با کمک دولت و استانداردی‌ها پیگیری می‌شود که در حال حاضر بالغ بر ۶۲۰ پایگاه داریم و این برنامه را داریم تا حدود ۱۰۰ پایگاه دیگر را اضافه کنیم و در نرم جهانی به یک عدد بسیار مطلوبی از نظر زمان برای رسیدن در محل حادثه خواهیم داشت.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: بزرگراه‌های جدیدی به سرعت به بدنه کشور اضافه خواهد شد که این موضوع نیاز به تجهیز دارد و برنامه‌ریزی هم نیز صورت گرفته است که به یاری خداوند ما شرایط بسیار خوبی را برای امسال و سال آینده برای اجرای عملیات‌های امداد امدادرسانی در تمام سطوح کوهستانی در پیش خواهیم داشت.

محمودی در خصوص خودروها و آمبولانس‌های امدادی جدید که به بدنه این سازمان اضافه شده‌اند بیان کرد: تقریباً تمامی استان‌ها داری یک حالت فرسودگی ناوگان هستند که به تمامی این استان‌ها اعزام خواهد شد اما بعضی از این استان‌ها با توجه به شرایط جغرافیایی، همچنین وسعت، و تعداد پایگاه‌های که دارند در اولویت قرار خواهند گرفت.

وی گفت: عمدتاً استان‌های اصلی و حادثه خیز ما که مقصد مسافرت‌ها هستند از نظر پایگاه‌های امداد و نجات و خودرو به طور ویژه دیده شدند ولی به طور کل با ۲۷۰۰ دستگاه تمامی ناوگان لجستیکی استان‌های ما بروز رسانی خواهند شد و به لطف خداوند توان بسیار بالایی به جمعیت هلال احمر اضافه خواهد شد.

رئیس سازمان امداد و نجات در خصوص پلاک این خودروها نیز گفت: سردار رادان شخصاً به این موضوع ورود کردند و انشاالله در اسرع وقت انجام خواهد شد، همچنین ما منتظر تجهیزات هستیم که به محض تجهیز شدن کار پلاک خودروها انجام می‌گیرد که این موضوع به خود استان‌ها واگذار می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره امداد و کمک‌های اولیه در شهرکرد
  • ورود خودروهای جدید به هلال احمر
  • خطر در کمین کشور؛ ابر بارش در ۲۱ استان
  • به مناسبت فرارسیدن روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • امام جمعه یاسوج از خدمات امدادگران هلال احمر در صحنه حوادث قدردانی کرد
  • بیداری جهانی علیه صهیونیست و اسرائیل
  • بیداری جهانی علیه تفکر صهیونیستی
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان
  • امدادرسانی هلال احمر به ۸۰۰ نفر متأثر از وقوع سیل در کشور