Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی رییس فدراسیون ناشنوایان کشور با تاکید بر ضرورت انگیزه دادن به ورزشکاران به ویژه معلولان، تصریح کرد: متاسفانه زیرساخت‌ها در حوزه ورزش معلولان و سایر حوزه‌های ورزشی نیز متناسب با جهانی شدن ما نیست.

مهران تیشه‌گران در حاشیه سفر به خراسان جنوبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: وزیر ورزش دولت سیزدهم، از خانواده و جنس ورزش بوده، خود قهرمان در حوزه ورزش است و درد ورزش را می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ایشان و دولت سیزدهم انتظار می‌رود بیش از گذشته برای جامعه ورزش تلاش کند؛ با توجه به اینکه ایشان برنامه‌های منسجمی دارند، توقع می‌رود ورزش، امکانات ورزشی و سطح ورزش کشور به مراتب بالاتری برسد.

رییس فدراسیون ناشنوایان کشور با بیان اینکه امیدواریم جامعه ورزش نیز با این وزیر همراهی لازم را داشته باشند، تصریح کرد: وزارت ورزش باید انگیزه و شرایط را برای ورزشکاران فراهم کند تا برای مسابقات آماده شوند که این امر تنها با حمایت مادی و معنوی محقق می‌شود.

تیشه‌گران ادامه داد: چهار هزار پروژه نیمه تمام ورزشی از دولت‌های قبل باقی مانده که انتظار می‌رود در دولت سیزدهم پیگیری شده و به اتمام رسد.

وی با اشاره به پتانسیل خوب ورزشکاران کشور، افزود: لازم است دولت سیزدهم، از لحاظ اعتبار و نیز بعد معنوی وزارت ورزش را حمایت کند.

وی ادامه داد: همانطور که می‌دانید کشور از لحاظ نیروهای انسانی دارای ظرفیت بسزایی است و اگر برنامه‌ها و استراتژی‌های اثرگذار پیاده شود، شاهد موفقیت‌های بسیاری در این زمینه خواهیم بود.

تیشه‌گران با تاکید بر ضرورت انگیزه دادن به ورزشکاران به ویژه معلولان، تصریح کرد: متاسفانه زیرساخت‌ها در حوزه ورزش معلولان نیز متناسب با جهانی شدن ما نیست.

وی با بیان اینکه باید تفکر و کارشناسی صورت گیرد و با سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف به ویژه بهزیستی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همکاری لازم صورت گیرد تا ورزش پیشرفت کند، یادآور شد: با توحجه به وجود نیروی انسانی قوی در حوزه ورزش، تفکرات مشترک این دستگاه‌ها با یکدیگر می‌تواند در ارائه و تامین زیرساخت ما را موفقیت برساند.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی ورزش معلولان زیرساخت های ورزشی حوزه ورزش دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • حسینی آذرخوارانی سکان دار هیئت اتومبیلرانی و موتورسواری استان اصفهان شد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار/ فرصت یک ماهه برای متناسب سازی محیط
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد