Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@02:58:48 GMT

هنر بی‌صدا به نمایش درمی‌آید

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۰۶۳۵۷

هنر بی‌صدا به نمایش درمی‌آید

ملینا پورنظری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا به به مناسبت هفته جهانی ناشنوایان - از پنجشنبه اول مهر به مدت یک هفته - افزود: ناشنوایان و معلولان می‌توانند با هماهنگی دانشگاه فرشتگان در این نمایشگاه ثبت‌نام کنند و توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند تا به جامعه هنری معرفی شوند.

وی ادامه داد: برنامه‌ای را ترتیب دادیم که بتوانیم شعار جشن رشد و شکوفایی جوامع ناشنوایان که از سوی فدراسیون جهانی ناشنوایان نامیده شده، به اجرا بگذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن حمایت دانشجویی واحد بین الملل فرشتگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این نمایشگاه، نخستین گردهمایی بزرگ هنرمندان و صاحبان کسب و کار هنری ناشنوا و کم‌شنوا یا دارای معلولیت بین دانشگاه‌های هنری خواهد بود تا هنرها و توانمندی خودشان را با توجه به شعار هفته جهانی ناشنوایان به نمایش بگذارند و به نوعی بتوانند خود را از این طریق معرفی کنند و نشان دهند.

پورنظری با بیان اینکه واحد بین الملل فرشتگان دانشگاه آزاد اسلامی نخستین دانشگاه بین‌المللی ناشنوایان در خاورمیانه است، افزود: متاسفانه شروع‌ به‌ کار این واحد بین‌الملل با شیوع کرونا همزمان شد اما اکنون هنرمندان دارای معلولیت می‌توانند از صنایع دستی تا تجهیزات فنی و هنری را در این دانشگاه به نمایش بگذارند.

به گزارش ایرنا و طبق آخرین آمار اعلامی از سازمان بهزیستی کشور، ۲۱۳ هزار ناشنوا و ۷۴ هزار نفر دچار معلولیت صوت و گفتار تحت پوشش بهزیستی قرار دارند. همچنین تقریبا ۱۴ درصد یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از افراد دارای معلولیت ناشنوا هستند و پنج درصد آنها مشکل صوت و گفتار دارند.

همچنین طبق آمار جامعه جهانی، معلولان ۱۰ تا ۱۵ درصد از جمعیت را تشکیل می‌دهند که در ایران این آمار ۱۰ درصد محاسبه می‌شود که سه درصد از آنها معلولیت شدید و خیلی شدید دارند. براین اساس جمعیت معلولان ایران بین هشت میلیون نفر برآورد می‌شود. اکنون یک میلیون و ۶۰۰ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی هستند.

برچسب‌ها هنرهای تجسمی ناشنوایان سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هنرهای تجسمی ناشنوایان سازمان بهزیستی کشور هنرهای تجسمی ناشنوایان سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۶۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • تیم فوتسال زیر ۲۱ سال ناشنوایان عراق در شاهرود اردو زد
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • باد شدید از امروز زنجان را درمی‌نوردد
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی