Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی طالبی روزیکشنبه در نشست با اعضای کمیته مناسب سازی محیط شهری یزد با تاکید بر اینکه مرکزاستان باید از شاخصه‌های شهر جهانی برخوردار باشد، افزود: مناسب سازی شهری از شاخصه‌های شهرجهانی است.

وی با اشاره به رویکرد شهرداری و شورای شهر برای مناسب سازی معابر عمومی اظهار کرد: رویکرد اعضا شورا و شهردار یزد نسبت به مسایل اجتماعی و فرهنگی مطلوب است و این فرصتی برای حرکت سریع روبه جلو در ارتقا سطح کمی و کیفی خدمات شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبی با اشاره به اقدام ستاد مناسب سازی شهری برای دسترس‌پذیرکردن شهر افزود: یزد به شهری جهانی تبدیل شد و با توجه به اینکه عنوان هایی همچون شهر دوستدار معلول، شهر دسترس پذیر و از این قبیل عنوان ها را نیز دریافت کرده است، باید شاخصه های شهر جهانی را نیز داشته باشد.
وی با بیان اینکه معلولان و افراد دارای محدودیت‌های حرکتی، باید امکان استفاده از فضاهای شهری را داشته باشند تصریح کرد: طبیعی است که مناسب سازی شهری علاوه بر کمک به انجام امور روزمره برای این افراد، رونق گردشگری را نیز به دنبال دارد.
استاندار یزد ادامه داد: تمامی مناطق یزد اعم از شهری ، اداره ها و نهادها باید به صورت کامل برای معلولان، جانبازان، سالمندان و سایر اقشار دارای محدودیت‌های حرکتی مناسب‌سازی شود.
طالبی با اشاره به اجرای طرح‌هایی در راستای دسترس پذیرکردن شهر یزد گفت:  کاری که در این حوزه برای معلولان صورت گرفت، نشان دهنده توجه و اهتمام شهرداری برای رسیدن به استانداردهای جهانی و استفاده همه افراد از خدمات شهری است.
وی تصریح کرد: برای شهری همچون یزد که به ثبت جهانی رسیده است قطعا چنین حرکت‌های ارزنده‌ای در حوزه مسایل اجتماعی از اهمیت بسیار بالایی برخودار است و می‌تواند به رونق هرچه بیشتر صنعت گردشگری نیز کمک کند.

امنیت و روشنایی در کنار مناسب‌سازی مدنظر مجریان قرار گیرد

همچنین رییس شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به اقدام خوب کمیته مناسب سازی شورا در راستای دسترس پذیر کردن شهر جهانی گفت: امنیت و روشنایی نیز در کنار مناسب سازی مورد توجه باشد.

غلامعلی سفید با اشاره به اینکه یزد به عنوان یک الگو در زمینه دسترس پذیری معرفی شده است، اظهار کرد: مناسب سازی شهری در یزد عمق و کیفیت خوبی پیدا کرده و به عنوان یادگاری ارزشمند از این دوره از تاریخ مدیریت شهری باقی خواهد ماند.

استاندار سابق یزد خاطرنشان کرد: هرچند به غیر از مناسب سازی، امنیت و روشنایی و ایمنی نیز باید مدنظر باشد اظهار امیدواری کرد که با همه جانبه‌نگر شدن طرح‌ها، شامل کیفیت بهتر و پوشش بیشتر طرح مناسب سازی همراه است.

سفید از شهردار، نماینده کمیته مناسب سازی شورا، ستاد مناسب سازی و اعضا آن قدردانی کرد و گفت: لازم است از تجربه و نیاز معلولان با استفاده از مشارکت فکری آنها بهره گرفت زیرا در نهایت بهره‌برداران اصلی آنها هستند.

رییس شورای شهر یزد در مورد طرح هفت خوان نیز گفت: این طرح یکی از طرح‌های کمیته مناسب سازی در راستای تحقق شهر دسترس پذیر است امید می رود اجرای موفق آن بتواند به الگویی برای مناسب سازی در استان تبدیل شود.

سفید با اشاره به اینکه ۱۰ کیلومتر از پرترددترین مناطق شهری یزد در قالب طرح هفت خوان، مناسب سازی می شود، افزود: حضور و مشاوره ناظران معلول در اجرای این طرح از نقاط قوت طرح یاد شده است.

تعداد معلولان یزد حدود ۵۳ هزار نفر تخمین زده می‌شود که در حال حاضر حدود ۳۲ هزار نفر آنها از خدمات بهزیستی در ۱۰ شهرستان استفاده می کنند

بر اساس آمارها ۱۰ تا ۱۲ جمعیت هر جامعه‌ای دچار یک تا چند معلولیت هستند.

در حال حاضر حدود ۱۰ درصد جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر استان یزد سالمند هستند.

برچسب‌ها مناسب سازی معابر سالمندان یزد محمدعلی طالبی معلولان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناسب سازی معابر سالمندان یزد محمدعلی طالبی معلولان مناسب سازی معابر سالمندان یزد محمدعلی طالبی معلولان اخبار کنکور کمیته مناسب سازی مناسب سازی شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۲۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران