Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش، روز پنجشنبه روابط عمومی استانداری یزد در پیام محمدعلی طالبی به همین مناسبت نوشته شده که امسال این روز با شعار« ساخت جهانی بهتر پس از کرونا برای افراد دارای معلولیت» مسوولیت سنگین را به دوش متولیان و دستگاه های مختلف گذاشته تا در کنار همه برنامه ریزی ها، رسیدگی به موضوع معلولان را به ویژه در دوران پساکرونا در کانون توجّه قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روزجهانی معلولان، زمینه ای است تا با پرداختن به خواسته های آنها که « معلولیت، محدودیت است نه ناتوانی »  به درستی در عرصه عمل، به منصه ظهور برسانیم.

طالبی تاکید کرد: در کنار توجه به همه نیازها و مسایل اجتماعی و فردی معلولان برای شهر یزد که به ثبت میراث جهانی رسیده است برازنده خواهد بود تا با مناسب سازی فضاهای عمومی، شرایط را برای زیستن آسوده تر معلولان فراهم کرد.

به گفته استاندار یزد ،اقدامات ارزشمندی که سال های اخیر با همکاری مناسب شهرداری و بهزیستی رقم خورده است را با جدیت تداوم یابد و یزد را به معنای حقیقی کلمه به شهر دوستدار معلول تبدیل کنند.

۱۲ آذرماه ۱۳۹۷ جلیل عفتی مدیرکل وقت بهزیستی یزد بابیان اینکه سالانه ۲ هزار و ۲۰۰ نفر بر اثر عوامل ژنتیکی و محیطی به تعداد معلولان استان افزوده می شود، جمعیت دچار معلولیت‌های بارز متوسط تا شدید را حدود ۵۰ هزار نفر برآورد کرد.

به گزارش ایرنا وی  افزود: تاکنون برای ۲۵ هزار و ۲۰۰ معلول پرونده تشکیل شده است و این افراد مستقیماً و بقیه نیز غیرمستقیم از خدمات سازمان بهزیستی در یزد بهره‌مند می شوند.

استان یزد در حال حاضر یک‌میلیون و ۲۰۰  هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در ۲۴  شهر و بقیه در روستاها و آبادی‌ها زندگی می‌کنند.

گفته می شود حدود ۱۰ تا ۱۲درصد افراد هر جامعه ای دچار یک یا چند معلولیت هستند.

برچسب‌ها یزد محمدعلی طالبی معلولان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد محمدعلی طالبی معلولان یزد محمدعلی طالبی معلولان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۴۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • حماس: از خواسته‌های سه گانه خود کوتاه نخواهیم آمد
  • جبهه مردمی برای آزادی فلسطین: رژیم اشغالگر خواسته‌های مقاومت را بپذیرد، مذاکرات پیش برود
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • حماس: از خواسته‌های اساسی خود کوتاه نخواهیم آمد
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار/ فرصت یک ماهه برای متناسب سازی محیط